Responsiv hjemmeside øker dine sjanser for bedre ranking i Google

responsiv-hjemmeside-easyedit-cmsVisste du at Google sjekker om din hjemmeside fungerer godt i mobile nettlesere, og velger å gi din hjemmeside «bestått» eller «ikke bestått» for å være mobilvennlig?

Dét gjør Google, og de sier at de fremover vil rangere nettsider som har «bestått» høyere i Google enn dem som har «ikke bestått».  – I alle fall i søkeresultater som vises til mobiler og nettbrett.

Hvorfor gjør Google dette?

Først og fremst for å være relevante og levere gode treff-resultater til sine brukere. I dag er det over 40000 nordmenn som kun surfer med mobil eller nettbrett. Ca 50% av oss som bruker Google bruker mobiltelefonen til det innimellom. Akkurat det kjenner jeg meg selv igjen i. Jeg surfer stadig på mobilen.

En hjemmeside som ikke er mobilvennlig er veldig irriterende å lese på. Man må zoome inn, deretter dra nettsiden «her og der» for å klare å lese hele nettsiden.

Så ved å tvinge flere nettsteds-eiere til å prioritere mobilvennlig webdesign, vil Google hjelpe alle oss brukee av hjemmesider.

Hva betyr det for deg?

Du må ta dette innover deg og ta i bruk mobilvennlig design. Dersom dette er veldig kostbart eller vanskelig i den hjemmesideløsningen du bruker i dag, så kan du vurdere å flytte over til EasyEdit. Der er det enkelt å jobbe i en mobilvennlig design.

Konklusjonen er at du bør ta i bruk mobilvennlig hjemmeside-design så snart som mulig.

Trenger du hjelp til dette? Ta kontakt med oss på 45059000 for en hyggelig prat om ditt behov.