Dette SEO tipset er ikke for alle, men dersom du ser slik som meg har du mange domener og mange hjemmesider som bare «rusler og går» – av og til uten hensikt. Jeg har ikke fullgod oversikt over alle «rester» jeg har av gamle prosjekter og tester jeg har kjørt, men jeg tar dem som regel aldri offline når de Les videre

Det hender jeg hører «SEO eksperter» anbefaler å fokusere på én søkefrase – og kun det – når folk skal søkemotoroptimalisere sin hjemmeside. Det er fullt fokus på at hovedsiden (forsiden) skal indeksere godt på den ene frasen, og resten av nettstedet nedprioriteres.

Dét mener jeg er å kaste penger ut av vinduet… Les mer “SEO : Hjemmesidens bredde Les videre

I dag foregår om lag 90% av all produktsøk på nettet, og dermed er Internett det stedet der du absolutt bør presentere dine varer og tjenester på en selgende måte. Men er de synlige der dine kunder er?

For dine kunder ER i Google: Om lag 90% av alle norske søk foregår nettopp i den søkemotoren – og dersom dine Les videre

Hva skjer når man benytter useriøse aktører for å gjøre SEO? – Man kan bli straffet. Hardt!

En fremgangsrik nettbutikk i USA fikk en straff som kostet dem anslagsvis 4 millioner dollar  ca 24 millioner kroner. Bare fordi de hadde valgt feil selskap til å hjelpe dem med SEO, og de fikk Black Hat SEO.

Les mer “Avslørt: Black Les videre