Når du skal bygge ny hjemmeside er det viktig at du velger en SEO-vennlig publiseringsløsning, og nå er valget enklere.

Mange har tidligere valgt Joomla, Wordspress og andre Open Source publiseringsløsninger. Noen har trives med dem, og andre misliker dem sterkt. Mye oppdateringer, noen svakheter, og ofte veldig forvirrende å bruke. Det er i alle fall tilbakemeldinger vi har hørt Les videre

Hva betyr det å skrive for web?

Dersom du ønsker best effekt når du skriver for web bør du huske at du ikke bare skriver for mennesker…

Du skjønner: Det å skrive for web er en kunst i å kombinere det mennesker vil ha – og det roboter vil ha:

Du vil ha flest mulige lesere til det du skriver Les videre

Hvorfor være synlig på Google?

Dersom du ønsker å få salg eller kunder via internett er du nødt til å være synlig på Google.

Grunnen er at dine målgrupper søker på Google, og dersom du ikke er synlig på Google er du ikke med i deres kjøpsprosess i det hele tatt:

  • ca 90% av alle kjøpsbeslutninger starter på Internett
  • ca Les videre

For noen dager siden lanserte Google en ny algoritme som påvirker omtrent 12% av alle søk som gjøres. 24. februar var datoen. Endringen kan være viktig for deg å vite om. Her er litt om endringene og hva som påvirkes mest… Les mer “Ny Google algoritme – content farms” »

//

Det hender jeg hører «SEO eksperter» anbefaler å fokusere på én søkefrase – og kun det – når folk skal søkemotoroptimalisere sin hjemmeside. Det er fullt fokus på at hovedsiden (forsiden) skal indeksere godt på den ene frasen, og resten av nettstedet nedprioriteres.

Dét mener jeg er å kaste penger ut av vinduet… Les mer “SEO : Hjemmesidens bredde Les videre

Visste du at du kan bruke Google AdWords for å få bedre effekt fra din søkemotoroptimalisering?

Nå vil ikke Google AdWords hjelpe deg direkte for å få bedre plassering, men etter at du har brukt AdWords en stund sitter du forhåpentligvis med en bra statistikk som forteller deg hvilke søkeord som gir deg trafikk som konverterer. (Bruk for all Les videre

Synlighet i Google er viktig for firmaets lønnsomhet. For å få økt synlighet i Google trenger du å få gjennomført søkemotoroptimalisering for hjemmesiden din:

Det finnes mange metoder for  søkemotoroptimalisering, og noen er helt legitime og godkjent av Google, mens andre er regnet som «blackhat» og dermed medfører risiko for å bli utestengt av Google.

Les mer “Kort om metoder Les videre

Når du gjennomfører søkemotoroptimalisering, er det avgjørende å gjennomføre en skikkelig linkbygging kampanje. Før du starter må du vite litt mer enn at dette bare handler om å skaffe linker:

Det handler om å skaffe de riktige linkene. Hver link har en gitt verdi, og her er noenting av det søkemotorene ser etter:

Linkbygging : Ankertekst er gull Les videre