SEO

God SEO gir deg flere besøkende, flere kunder og bedre business

Visste du at omtrent 80% av ditt marked går til Google for å finne deg – eller dine konkurrenter?

Med god SEO (se video under for forklaring) sørger du for at du får mesteparten av oppmerksomheten på nett, og især i Google. Vi har sett det gang på gang, og det gjelder deg også:

  • God SEO gir flere besøkende
  • God SEO gir bedre kvalifiserte kunder
  • God SEO øker omsetningen for dem som lykkes

Derfor er SEO viktig for deg:

Omtrent 90% av kjøpsbeslutningene starter på nettet, selv om mange kjøper produktet i en vanlig butikk.

Minst 80% av disse benytter Google til å finne informasjon, og til tross for at man kan betale for annonser på Google – er det absolutt gratis-plasseringene som får mest oppmerksomhet av brukerne. Og gratis-plasseringene oppnår du kun ved SEO.

Og det er her seo kommer inn.

Her er en video som forklarer SEO for deg. Du kan også lese mer under videoen:

_evpInit(‘c2VvLXByZXNlbnRhc2pvbi0xLmZsdg==’);

 

Hva er SEO?

SEO (søkemotoroptimalisering) er kort fortalt begrepet som brukes når man jobber for å plassere hjemmeside høyere opp i det organiske søketreffet (gratis plasseringene) i Google og de andre søkemotorene. Google er desidert størst på det norske markedet, og derfor konsentrerer vi oss om Google.

Det finnes hovedsaklig hovedmetoder for søkemotoroptimalisering: On-site og off-site.

Off-site SEO

Off-site SEO handler i stor grad om å få flest mulig linker inn til hjemmesiden din. Dette er en ganske lett men tidkrevende prosess dersom man ikke jukser med å betale for linker. (Betaling for linker er ikke tillatt av Google, og derfor jobber vi ikke med dette. ) Viktige faktorer her er hvordan linken er utformet, og hvilke nettsider disse plasseres på.

Gjør man off-site SEO på feil måte kan Google straffe hardt. Gjør man det på riktig måte kan det bety gode penger i kassa.

On-site SEO

Dette handler om alt man kan gjøre med sin egen hjemmeside for å fortelle Google at denne er viktig. Det betyr både «skjult kode» som Meta-tagger og bruk av formatteringer på hjemmesiden. Intern-linking betyr også en del, sammen med utrolig mange andre faktorer.

I likhet med off-site optimalisering vil on-site optimalisering gjort feil skade din plassering, mens gjort riktig bety utrolig og billig markedsføring for din hjemmeside.

Etter siste oppdatering av Googles algoritme har on-site SEO fått en oppjustert betydning for din rangering, og du må vite hvordan du optimaliserer best.


SEO (søkemotoroptimalisering) gir deg bedre business!

SEO gir stort sett bedre omsetning og høyere bunnbidrag. Det er derfor SEO er viktig for deg.

 

Ta kontakt for mer hjelp med søkemotoroptimalisering.