SEO tjenester

Ser du etter noen som kan hjelpe deg med SEO tjenester? – Da er du på rett sted.

Vi har spesialisert oss på synlighet i Google, og har både kompetanse, mye verktøy og egne folk som jobber kun med dette. Våre SEO tjenester gir veldig gode resultater for våre kunder, og det gleder vi oss over!

Hos oss kan du få hjelp med A-Å for å få gode resultater, der du kan få tilgang til følgende SEO tjenester:

  • SEO analyse av dine nettsider
  • SEO rapport som hjelper deg å utføre endringer selv
  • Teknisk søkemotoroptimalisering (der vi utfører endringer for deg)
  • Optimalisering av innholdet på dine nettsider (vi utfører)

I tillegg har vi en bestselger: «Aktiv søkemotoroptimalisering» – der vi følger deg opp på jevnlig basis, gjør det som bør gjøres, og sørger for at du får stadig bedre plasseringer i Google og andre søkemotorer. I denne inngår det vi ser er behov for av tjenestene over – til en fast pris per måned.

(Kommer: Du kan lese mer om våre SEO tjenster ved å klikke på et emne under.)

SEO tjenester

SEO analyse

Vi analyserer viktige sider på ditt nettsted, den tekniske presentasjonen og prestasjonen, hvordan innholdet er skrevet og gir konkrete tilbakemeldinger på hva som bør endres.

SEO rapport – med tiltaksliste

Du får en konkret SEO rapport som forklarer deg ulike faktorer som påvirker plassering i søkemotorene, viser deg din hjemmesides status – og gir deg gode eksempler.

I SEO rapporten inngår en tiltaksliste som hjelper deg til å prioritere hvilke endringer som bør gjøres først, slik at du kan se gode resultater raskere.

Teknisk søkemotoroptimalisering

Din hjemmeside består av kode, og denne kan være ryddig og god for søkemotorene – eller uryddig og med feil fokus. Med mindre du er svært dyktig i søkemotoroptimalisering vil du høyst sannsynlig ikke vite hvordan kildekoden bør se ut, men det vet vi.

Vi sett veldig gode resultater på endring av kildekode, der noen av våre kunder har sett fantastiske og vedvarende økning i trafikken fra Google.

Spør oss om du er i behov av teknisk søkemotoroptimalisering. (Dette får du også svar på i en SEO rapport.)

Optimalisering av innhold

Til syvende og sist nytter det ikke med en teknisk søkemotoroptimalisert hjemmeside dersom innholdet ikke er godt. Vi mener da ikke godt i forhold til dine lesere, men i forhold til søkemotorene og hva de ser etter.

Vi vil gjennomgå sider på ditt nettsted og komme med konkrete forslag for endringer, og eventuelt gjennomføre endringene for deg. I dette arbeidet bruker vi både vår kompetanse og våre verktøy, og resultatene viser seg oftest neste gang Google indekserer nettstedet ditt.

 

Dette er kort om våre SEO tjenester : Dersom du vil vite mer: Les på de ulike SEO tjenestenes presentasjonssider, eller kontakt oss :-)