Linkbygging

God linkbygging gir deg bedre plassering i søkemotorene og især i Google

Linkbygging for din hjemmeside er veldig viktig for økt resultat i søkemotorene, og vi kan hjelpe deg med å få linker fra mange kvalitetssider.

Når du bestiller linkebygging fra en leverandør må du være bevisst på at du får kvalitetslinker og ikke linker fra nettsider Google ikke liker. Ved å bruke oss til linkebygging vil din hjemmeside motta linker fra gode linkesider, og dermed få god rangering.

Linkene vil i utgangspunktet ikke være av en slik art at de vil bringe mange direkte besøkende (selv om det også skjer), men vil være slik at de øker Googles positive oppfatning av din nettside – og derfor gir deg bedre ranking i Google. Grunnen er ikke at plasseringen er på lugubre nettsider (vi linker ikke fra slike sider), men plasseringen av linkene samt at vi også benytter linker fra engelske nettsider (som ikkenødvendigvis er direkte relevant for din målgruppe.)

Vi bygger ikke dårlige linker som å legge linker inn i linkoversikter, men bygger gode linker der vi også legger ut artikler om dine tjenester og produkter (på norsk eller et annet språk som passer din målgruppe).

Gjennom mange tester og mye utprøving har vi sett massive gode resultater av jobben vi gjør, og har plassert helt nye hjemmesider i toppen av Google i løpet av 1 uke. Dette er unik kompetanse som vi har (om hvor og hvordan man bør linke) og gir deg aller mest sannsynlig fantastiske resultater på relativt kort tid.

Linkbygging og søkemotoroptimalisering

Når du gjennomfører søkemotoroptimalisering, er det avgjørende å gjennomføre en skikkelig linkbygging kampanje. Før du starter må du vite litt mer enn at dette bare handler om å skaffe linker: Det handler om å skaffe de riktige linkene. Hver link har en gitt verdi, og her er noenting av det søkemotorene ser etter

Linkbygging: Ankertekst er gull verdt!

Når du bygger lenker, en av de viktigste tingene selve ankerteksten. Ankertekst er teksten brukeren ser og klikker på. Det du ser er selve ankerteksten, mens linken er «skjult» i HTML koden.

Noen ganger vil du se at folk linker med teksten «klikk her» eller «Les mer», og dette er nesten totalt verdiløst. Ankerteksten er fullstendig intetsigende mtp linkbygging, og er kun et «call to action».

Det viktigste parametret i en link er selve teksten, og den bør gjenspeile de viktigste nøkkelordene for landingssiden.

Relevanse mellom ankertekst og landingssidens innhold

En annen viktig ting er at ankerteksten bør samsvare med landingssidens emne. Hvis du har et nettsted som handler om mobiltelefoner, og en masse andre mobiltelefon nettsteder peker til deg, så forteller det søkemotorene at din hjememside er relevant mtp mobiltelefoner.

Søkemotorer ser også på innholdet på landingssiden. om du benytter ord og uttrykk som normalt benyttes sammen med din hovedfrase. Dette er for å se at hele nettsiden er relevant, og som gir mening til emnet ditt. Hvis du har et nettsted med katter, kan det også se etter ord som kattehelse, kattunger, og andre vanlige lignende grupperinger av ord.

Dersom du ser viktigheten av søkemotoroptimalisering (noe du burde) men ikke ønsker å bruke din verdifulle tid på dette, kan vi bygge linker for deg. Ta kontakt med oss for å spørre om linkebygging.