Når du skal bygge ny hjemmeside er det viktig at du velger en SEO-vennlig publiseringsløsning, og nå er valget enklere.

Mange har tidligere valgt Joomla, Wordspress og andre Open Source publiseringsløsninger. Noen har trives med dem, og andre misliker dem sterkt. Mye oppdateringer, noen svakheter, og ofte veldig forvirrende å bruke. Det er i alle fall tilbakemeldinger vi har hørt Les videre

Ok, du skal bytte ut CMS (publiseringsløsning) og sannsynligvis må du bytte ut hele URL-strukturen din. Eller kanskje du skal bytte domenet. – Hva må du gjøre for å beholde de gamle rangeringene i Google, eller ta vare på din «link-juice»?

De fleste svarer «301 redirect«, og svaret er riktig. Men mister du PageRank på veien?

Les mer Les videre

«Effektiv markedsføring i søkemotorene doblet omsetningen»

Hvordan kan du øke din omsetning? Svaret er imponerende enkelt: Sørg for mer effektiv markedsføring, mer effektiv nettbutikk (eller hjemmeside) og du har oppnådd det. Slik Ledlysbutikken har gjort. De selger led belysning og har i løpet av sommeren fått mer effekt fra både søkemotorene og i butikken sin.

I sommer fikk Ledlysbutikken Les videre

I følge PageLever kommer hele 1/3 av trafikken til Facebook-sidene fra søkemotorene.

-Hva betyr dette for deg?

Det betyr at du må begynne å søkemotoroptimalisere din Facebook-side for å få ennå flere besøkende og «likes».

Rapporten slå fast at mer enn 1/4 (27,6%) av  trafikken til Facebook-sider og profiler kommer fra «organisk» (gratis) trafikk fra Google. Yahoo og Bing Les videre

Ditt valg av domene påvirker direkte din rangering i Google

Vær nøye når du nå står ovenfor valg av domene: Som alltid er vi opptatt av hvordan din hjemmeside vil rangere, og derfor har vi mest fokus på at du skal få mye trafikk. Uten trafikk/ kunder er enhver business død, og dette er derfor en kritisk faktor.

Din Les videre

Moderne ledere vet at SEO (søkemotoroptimalisering) er viktig for moderne bedrifter: fordi langt de fleste kunder starter kjøpsprosessen på Internett.

Bare tenk selv: Hvor går du når du vil hente informasjon om en bil du har tenkt til å kjøpe, eller vil lese tester på en PC du tenker på?

Jo, i de fleste tilfeller til Google. – og dét Les videre

For noen dager siden lanserte Google en ny algoritme som påvirker omtrent 12% av alle søk som gjøres. 24. februar var datoen. Endringen kan være viktig for deg å vite om. Her er litt om endringene og hva som påvirkes mest… Les mer “Ny Google algoritme – content farms” »

//

Dette SEO tipset er ikke for alle, men dersom du ser slik som meg har du mange domener og mange hjemmesider som bare «rusler og går» – av og til uten hensikt. Jeg har ikke fullgod oversikt over alle «rester» jeg har av gamle prosjekter og tester jeg har kjørt, men jeg tar dem som regel aldri offline når de Les videre