10 verktøy for innholdskurering: dine hemmelige våpen for e-handel SEO

Med mange bedrifter som konkurrerer om oppmerksomhet, er det et must å mestre SEO. Og her er et hemmelig våpen: verktøy for innholdskurering. De gjør ikke bare innhold enklere, men øker også SEO-en din.

Klar til å maksimere nettbutikkens potensiale? La oss utforske disse verktøyene og se hvordan de kan heve virksomheten din.

Kraften til innholdskurering

Før vi fordyper oss i selve verktøyene, la oss avmystifisere innholdskurering. Se for deg selv som museumskurator, som nøye velger ut de fineste kunstverkene for å vise frem til publikum. På samme måte, innholdskurering innebærer å håndplukke det mest relevante og verdifulle innholdet fra ulike kilder og presentere det for publikum på en sammenhengende måte.

Det handler om å skape en opplevelse som resonerer med målgruppen din og får dem til å komme tilbake for mer.

Men hvorfor er innholdskurering viktig i riket av e-handel SEO? Her er avtalen: søkemotorer ønsker ferskt innhold av høy kvalitet. Ved å samle og dele verdifullt innhold, holder du ikke bare publikumet ditt engasjert, men signaliserer også til søkemotorer at nettstedet ditt er et knutepunkt for verdifull informasjon.

Dette kan i sin tur øke søkemotorrangeringene dine og få organisk trafikk til nettstedet ditt. Det er en vinn-vinn-situasjon.

Innholdskurering lar deg gå lenger enn bare å selge produkter; det gjør det mulig skape en meningsfull forbindelse med publikum.

Å kurere innhold som taler til deres interesser, utfordringer og ambisjoner, gjør det mulig bygge tillit og troverdighet. Og i den konkurranseutsatte verden av e-handel er tillit valuta.

Når forbrukerne stoler på merkevaren din, det er mer sannsynlig at de kjøper noe og bli lojale talsmenn for virksomheten din.

Handelens verktøy

Nå som vi har etablert viktigheten av innholdskurering, la oss se nærmere på verktøyene som gjør det hele mulig.

Verktøy for innholdskurering kommer i alle former og størrelser, hvert tilbud unike egenskaper og funksjoner. Fra å samle innhold fra hele nettet til å planlegge og publisere kuraterte innlegg, disse verktøyene strømlinjeformer hele kurasjonsprosessen.

Men hvilke funksjoner bør du se etter i et innholdskuratorverktøy? Sjekk ut disse nøkkelaspektene ved verktøy for innholdskurering.

A. Brukervennlighet

Et brukervennlig grensesnitt er avgjørende for sømløs kurering. Se etter verktøy som tilbyr intuitiv navigasjon og enkle prosessersom sikrer at selv ikke-tekniske brukere kan velge og dele innhold uten problemer.

B. Innholdsakggregasjon

Muligheten til å samle innhold fra ulike kilder er en må-ha-funksjon. Se etter verktøy som lar deg enkelt oppdage og samle relevant innhold fra hele nettet, noe som sparer deg for tid og krefter i kurasjonsprosessen.

C. Planlegging og publisering

Effektiv kurering innebærer ofte strategisk timing. Finn verktøy som tilbyr planlegging og publisering, slik at du kan planlegge og automatisere utgivelsen av kuratert innhold på tvers av ulike plattformer og kanaler.

D. Robust analyse

Innsikt er makt i en verden av innholdskurering. Velg verktøy som gi omfattende analyserslik at du kan spore ytelsen til det håndplukkede innholdet ditt når det gjelder engasjement, rekkevidde og konvertering.

Disse dataene gir deg mulighet til å avgrense kurasjonsstrategien din for optimale resultater.

E. Tilpasningsalternativer

Hver virksomhet har unike behov og preferanser når det gjelder innholdskurering. Se etter verktøy som tilbyr tilpasningsmuligheter, slik at du kan skreddersy kurasjonsprosessen for å passe dine spesifikke krav.

Enten du justerer filtre eller designer kuraterte innlegg, sikrer tilpasning at kurasjonsarbeidet stemmer overens med merkevareidentiteten og -målene dine.

Nå, uten videre, la oss avsløre de 10 beste innholdskureringsverktøyene som garantert vil ta din e-handel SEO-innsats til neste nivå.

1. BuzzSumo

BuzzSumo, etablert i 2013, står som en hjørnestein i innholdsmarkedsføring og kurasjonsverktøy, og tilbyr dyp innsikt og analyse inn i innholdsytelsen.

Netthandelsnettsteder utnytter BuzzSumos omfattende database for å avdekke trendende emner og oppdage svært engasjerende innhold. Denne datadrevne tilnærmingen gir bedrifter mulighet til å administrere innhold som resonerer med publikummet deres, og driver både engasjement og SEO-ytelse.

La oss nå utforske nøkkelfunksjonene som gjør BuzzSumo til et må-ha-verktøy.

 • Sanntidsdata og historiske data: Tilgang til et enormt lager på over åtte milliarder artikler gjør det mulig for brukere å holde seg oppdatert med gjeldende trender og analysere historisk ytelse for strategisk innsikt.
 • Egendefinerte innmatinger: Skreddersy innholdsoppdagelse ved å lage tilpassede feeder basert på spesifikke emner, domener eller søkeord, og sikre relevans og effektivitet i innholdskurering.
 • Generator av innholdsideer: Generer en endeløs strøm av ideer med BuzzSumos innovative verktøy, som hjelper e-handelsnettsteder med idédugnad og skape overbevisende innhold som resonerer med målgruppen deres.
 • Innholdsanalyserapporter: Få handlekraftig innsikt i innholdsytelse med omfattende analyserapporter, slik at brukerne kan identifisere toppytende innhold og optimalisere kurasjonsstrategien deres deretter.
 • Journalistprofiler: Identifiser innflytelsesrike journalister og innholdsskapere i din bransje med BuzzSumos journalistprofiler, noe som gjør det lettere å nå og samarbeide for kuratert innhold.

2. Innhold Gems

ContentGems tilbyr en forfriskende løsning for de slitne av repeterende innholdslik at brukere kan oppdage og dele relevante artikler og blogginnlegg fra hele nettet uten problemer.

Netthandelsnettsteder utnytter ContentGems for å kompilere en personlig innholdsliste skreddersydd til publikums interesser, fremme engasjement og tillit. Ved å promotere kuratert innhold og oppdage nye relevante kilder kan bedrifter utvide sin rekkevidde og autoritet i sin nisje, og til slutt øke SEO-ytelsen.

La oss fordype oss i nøkkelfunksjonene som gjør ContentGems til et enestående verktøy.

 • Verktøy for innholdsoppdaging uten kode: ContentGems forenkler innholdsoppdagelse med sitt intuitive grensesnitt, og eliminerer behovet for kompleks koding eller teknisk ekspertise.
 • Innmatingssamlinger: Organiser valgt innhold i tilpassbare feedsamlinger, noe som gjør det enkelt å navigere og administrere.
 • Avanserte filtre: Finjuster innholdsoppdagelse med avanserte filtre, slik at brukere kan avgrense søkeresultater basert på kriterier som relevans, publiseringsdato og kildens troverdighet.
 • Egendefinerte arbeidsflyter: Strømlinjeform kurasjonsprosessen med tilpassede arbeidsflyter, forenkle sømløst samarbeid og innholdsdeling mellom teammedlemmer.
 • Søkeordbasert søkegrensesnitt: Bruk et søkeordbasert søkegrensesnitt for å finne relevant innhold raskt, og sørg for at nøye utvalgt innhold stemmer overens med e-handelsnettstedets nisje og målgruppepreferanser.

3. Curata

Curata er en kraftfull programvare for innholdskurering designet for å hjelpe markedsførere med å levere fengslende innhold til publikum ved å analysere de siste nett- og sosiale mediehistoriene.

Netthandelsnettsteder utnytter Curata til øke merkevarebevisstheten og fremme kundenes tillit gjennom kurert innhold.

Ved å bruke Curatas intuitiv søkemotor og ett-klikks publiseringsfunksjonkan bedrifter enkelt samle og dele relevante nyheter og artiklersom til slutt øker engasjementet og SEO-ytelsen.

Ta en titt på nøkkelfunksjonene som gjør Curata til en spillveksler for kurering av e-handelsinnhold.

 • Curata CSS og CMP: Curata tilbyr to produkter i én plattform, og gir brukerne en omfattende innholdskurering og markedsføringsløsning skreddersydd til deres behov.
 • Maskinlæringsdrevet søkemotor: Curatas avanserte søkemotor bruker maskinlæringsalgoritmer for å levere svært relevante innholdsanbefalinger basert på brukerpreferanser og atferd.
 • Smart innholdsanbefalinger: Dra nytte av Curatas intelligente innholdsanbefalinger, som hjelper brukere med å oppdage og kuratere det mest engasjerende innholdet for publikum.
 • Anbefalinger for gratis royaltybilder: Få tilgang til et stort bibliotek med royaltyfrie bilder direkte på plattformen, noe som forbedrer den visuelle appellen til utvalgt innhold uten ekstra kostnad.
 • Nettleserplugin: Integrer Curata sømløst i arbeidsflyten din med en praktisk nettleserplugin, som muliggjør rask og effektiv kurering direkte fra nettleseren din.

4. Matig

Feedly står som en populær plattform for oppdagelse av innholdsom forenkler kurering ved å samle og organisere innhold fra blogger, nyhetsnettsteder og profiler på sosiale medier til et sentralisert knutepunkt.

Netthandelsnettsteder utnytter Feedly for å få tilgang til et vell av ulike perspektiver og hold deg oppdatert på bransjetrender, slik at de til slutt kan samle verdifullt og relevant innhold for publikum.

La oss utforske nøkkelfunksjonene som gjør Feedly til et enestående verktøy for kurering av netthandel.

 • Kunstig intelligens (Leo): Bruker AI for å lære av brukerpreferanser og anbefale relatert eller lignende innhold, og sikrer personlig innholdsoppdagelse skreddersydd for individuelle interesser.
 • Praktisk innholdssamling: Aggregerer ulike typer innhold til en enkelt plattform, og gir brukerne et sentralisert knutepunkt for tilgang til og kuratere innhold fra ulike kilder.
 • Brukervennlig grensesnitt: Har et rent og enkelt grensesnitt, som forbedrer brukervennligheten og navigasjonen for sømløs kurering.
 • Tilpasningsalternativer: Tilbyr tilpasningsalternativer for å skreddersy preferanser og filtre, slik at brukerne kan finjustere innholdsoppdagelsen for å tilpasses deres spesifikke interesser og publikumsbehov.
 • Gratis plan tilgjengelig: Gir et gratis kurasjonsverktøy som lar brukere få tilgang til grunnleggende funksjonalitet på ubestemt tid, noe som gjør det tilgjengelig for bedrifter i alle størrelser og budsjetter.

5. Flippbrett

Flipboard er en dynamisk innholdskureringsplattform som lar brukere lage personlige nyhetsfeeds som ligner på et tilpasset digitalt magasin, med artikler, bilder og videoer fra ulike kilder basert på individuelle interesser.

Netthandelsnettsteder bruker Flipboard for å kurere engasjerende innhold som appellerer til publikummet deres, forbedre merkevarens synlighet og kundeengasjement. Ved å presentere både kuratert innhold og interne blogginnlegg, kan bedrifter lede trafikk til nettsiden deres og forbedre SEO-rangeringer gjennom økt tilstedeværelse og autoritet på nettet.

Her er noen nøkkelfunksjoner som gjør Flipboard til et allsidig verktøy.

 • Delingsverktøy for flipboard: Del enkelt kurert innhold på tvers av ulike plattformer med Flipboards innebygde delingsverktøy for å maksimere rekkevidde og engasjement.
 • Rent design og intuitivt grensesnitt: Nyt en sømløs kurasjonsopplevelse med Flipboards rene design og intuitive grensesnitt, noe som muliggjør uanstrengt navigering og organisering av kurert innhold.
 • Abonnement på nyhetsbrev: Hold deg oppdatert på de siste nyhetene og trendene i spesifikke nisjer med Flipboards nyhetsbrevabonnementer, slik at brukerne kan kuratere innhold basert på deres interesser og preferanser.
 • Nyhetskategorier basert på nisjer: Utforsk et bredt spekter av nyhetskategorier skreddersydd for spesifikke nisjer, slik at brukere kan kuratere innhold som er i tråd med målgruppens interesser og behov.
 • Daglig utgave av flipboard: Få tilgang til et utvalgt utvalg av topphistorier og artikler med Flipboards Daily Edition, som gir brukerne et praktisk øyeblikksbilde av dagens mest relevante nyheter og trender.

6. Lomme

Pocket fungerer som et kurasjonsverktøy som lar brukere enkelt lagre interessant nettinnhold i en personlig tilpasset bibliotek med et enkelt klikk.

Pocket gir nettsteder mulighet til å holde seg informert og kuratert ved å gjøre det mulig for brukere lagre og organiser relevante artikler, videoer og nyheter. Ved å kurere innhold av høy kvalitet fra Pockets bibliotek kan bedrifter forbedre deres online tilstedeværelse og SEO-rangeringer gjennom konsekvent og engasjerende deling på tvers av nettsiden og sosiale nettverkskanaler.

La oss nå fordype oss i nøkkelfunksjonene som gjør Pocket til en verdifull ressurs for kurering av netthandel.

 • Nettleserutvidelse og app: Lagre nettinnhold sømløst fra hvilken som helst enhet med Pockets nettleserutvidelse og mobilapp, noe som sikrer tilgjengelighet og bekvemmelighet.
 • Integrasjon med 1500+ apper: Pocket integreres med et bredt spekter av apper og plattformer, noe som muliggjør sømløs deling og synkronisering på tvers av forskjellige kanaler og enheter.
 • Smartetiketter: Organiser og kategoriser lagret innhold uten problemer med Pockets smarttagging-funksjon, noe som muliggjør effektiv oppdagelse og administrasjon.
 • Premium søkemotor: Få tilgang til avanserte søkefunksjoner med Pockets førsteklasses søkemotor, som lar brukere raskt finne og hente lagret innhold basert på nøkkelord, emner eller tagger.
 • Egendefinerte tekstinnstillinger: Tilpass leseopplevelsen din med Pockets egendefinerte tekstinnstillinger, juster skriftstørrelse, stil og layout for å passe individuelle preferanser og forbedre lesbarheten.

7. Quuu

Quuu står som et fremtredende kurasjonsverktøy innenfor riket av markedsføringsplattformer for sosiale mediersømløst integrert med populære verktøy som Hubspot og Hootsuite for å forbedre markedsføringsmulighetene.

Netthandelsnettsteder utnytter Quuus AI-drevne teknologi for å strømlinjeforme kurering, siden den automatisk kategoriserer innhold for enkel gjenfinning og tilbyr en lesermodus for forbedret lesbarhet.

Ved å integrere med ulike verktøy og effektivt drive trafikk, gir Quuu bedrifter mulighet til å kurere mangfoldig innhold sømløst, og til slutt øke engasjementet og SEO-ytelsen.

 • AI-drevet teknologi: Quuu bruker AI-drevet teknologi for å lære og tilpasse seg brukernes preferanser, og tilrettelegge for personlig tilpasset innholdskurering skreddersydd til individuelle behov.
 • Integrasjon med andre verktøy: Integrer Quuu sømløst med et bredt spekter av verktøy og plattformer, inkludert Hubspot og Hootsuite, og forbedrer markedsføringsevnene og driver trafikk effektivt.
 • Lesermodus: Nyt en distraksjonsfri leseopplevelse med Quuus lesermodus, med et elegant grensesnitt uten forgrunnsvinduer eller annonser for optimal lesbarhet.
 • Valg av flere kategorier: Kurater innhold effektivt ved å velge flere kategorier samtidig, slik at brukerne kan diversifisere kurasjonsarbeidet og imøtekomme ulike publikumsinteresser.
 • Anbefalinger for tilpasset innhold: Motta personlige anbefalinger basert på brukerpreferanser og atferd, og sikre at kurert innhold stemmer overens med publikums interesser og engasjement.

8. Scoop.it

Scoop.it lever opp til løftet om å tilby en robust innholdsmotor for å søke og dele innhold av toppkvalitet med publikummet ditt, slik at brukerne kan undersøke og publisere det beste innholdet uten problemer.

Den effektiviserer innholdskurering for e-handelsnettsteder ved å vise det mest relevante innholdet basert på brukerpreferanser og søkevaner, og øke engasjementet og tilliten til publikum.

Scoop.it hjelper bedrifter med å styrke sin online tilstedeværelse og SEO-ytelse gjennom konsekvent og verdifull deling.

Her er noen av nøkkelfunksjonene som gjør Scoop.it til et verdifullt verktøy.

 • Smart forslagsmotor: Dra nytte av Scoop.its smarte forslagsmotor, som lærer av brukeratferd og preferanser for å levere svært relevante anbefalinger skreddersydd til individuelle behov.
 • WordPress-integrering: Integrerer Scoop.it sømløst med WordPress-nettsteder, slik at brukere kan kuratere og publisere innhold direkte til WordPress-plattformen deres, og effektivisere administrasjons- og publiseringsprosesser.
 • Automatisering av innholdskurering: Automatiser kurasjonsoppgaver med Scoop.it sine avanserte automatiseringsfunksjoner, spar tid og krefter samtidig som du sikrer en jevn strøm av kuratert innhold for publikum.
 • Dra-og-slipp-grensesnitt for nyhetsbrev: Bygg visuelt tiltalende nyhetsbrev uten problemer med Scoop.it sitt dra-og-slipp-grensesnitt, slik at brukerne kan tilpasse oppsett og design for å passe deres merkevareestetikk og budskap.
 • Avanserte egendefinerte filtre: Finjuster oppdagelsen med avanserte tilpassede filtre, slik at brukerne kan avgrense søkeresultatene basert på spesifikke kriterier som relevans, publiseringsdato og kildens troverdighet.

9. SocialPilot

SocialPilot fremstår som en førsteklasses innholdskuratorverktøy brukt av fagfolk, og tilbyr en kostnadseffektiv og omfattende løsning for kuratering av innhold på tvers av ulike sosiale nettverksplattformer, inkludert TikTok, Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Google My Business, Pinterest, Tumblr og VK.

Det gir e-handelsnettsteder mulighet til å strømlinjeforme innholdskurering på tvers av flere sosiale medieplattformersom forbedrer merkevarens synlighet og engasjement.

Videre, ved å gi innsikt for sosiale kampanjer og tilrettelegge for optimalisering og sporing, hjelper SocialPilot bedrifter med å avgrense strategiene sine og forbedre SEO-ytelsen gjennom målrettede og datadrevne tilnærminger.

 • Innholdsoppdagingsplattform: Samle eviggrønt innhold som resonerer med publikum på tvers av ulike kategorier, noe som øker engasjement og merkevaretroverdighet.
 • Influencer Analytics-verktøy: Identifiser de beste påvirkere å samarbeide med, skap engasjement og utvide merkevarerekkevidden gjennom strategiske partnerskap.
 • RSS-feedautomatisering: Del favorittinnholdet ditt regelmessig og enkelt ved å automatisere RSS-feedoppdateringer, og sikre en konsistent flyt av relevant innhold til publikum.
 • Planlegging og analyse: Planlegg og analyser innleggene dine på en enkel måte, optimaliser innleggingstider og innholdsytelse for maksimal effekt og engasjement.
 • Avansert søk og emneforslag: Bruk avanserte søkefunksjoner for å oppdage relevante artikler og avgrense forskning etter forfatter eller nettstedsnavn, noe som forbedrer kureringseffektiviteten og effektiviteten.

10. UpContent

UpContent står som en alt-i-ett-plattform designet for å strømlinjeforme prosessen med å oppdage, kuratere og distribuere engasjerende innhold skreddersydd for publikums interesser og behov.

UpContent bruker avanserte algoritmer å analysere millioner av artikler og innlegg månedlig, og gi brukerne nytt og relevant innhold for kundene sine. Ved å integrere med sosiale verktøy som Hootsuite og markedsføringsapper som HubSpot, letter UpContent sømløs distribusjon, øke engasjementet og å styrke SEO-innsatsen gjennom konsistent og verdifull innholdsdeling.

La oss nå utforske nøkkelfunksjonene som gjør UpContent til et uunnværlig verktøy for e-handel.

 • WordPress-integrering: Integrer UpContent sømløst med WordPress-nettsteder, slik at brukere kan kuratere og publisere innhold direkte til plattformen deres, og effektivisere administrasjonsprosessene.
 • RSS-integrasjoner: Automatiser oppdagelse med UpContents RSS-integrasjoner, og sikrer en jevn flyt av ferskt og relevant innhold skreddersydd for publikums interesser.
 • Egendefinerte CTAer: Skap engasjement og konverteringer med tilpassede handlingsfremmende oppfordringer (CTAs), som gir brukerne mulighet til å veilede publikum mot ønskede handlinger og resultater.
 • Query Builder: Finjuster oppdagelsen med UpContents spørringsbygger, slik at brukerne kan angi spesifikke søkepreferanser og parametere for å finne innhold som stemmer overens med merkevaren og målgruppen deres.
 • Maskinlæringsalgoritmer: Dra nytte av maskinlæringsalgoritmer for å forbedre relevansen og oppdagbarheten, og sikre at kurert innhold resonerer med målgrupper og skaper meningsfylt engasjement.

Hemmelige våpen for e-handel SEO

Siste tanker | Styrk e-handel med kurert innhold

Verktøy for innholdskurering fremstår som uunnværlige eiendeler for e-handel SEO, og tilbyr uovertruffen muligheter for publikumsengasjement og organisk vekst. Fra å optimalisere søkemotorrangeringer til å generere trafikk, fordelene er rikelige.

Så, er du ivrig etter å heve SEO-strategien din for e-handel? Ta kontakt med SEO-eksperter og samarbeid for å utnytte kraften i innholdskureringsverktøy for bedriftens suksess.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen