Bilde-SEO: Optimalisering av nettsider for visuelt søk

Lokalt SEO-konsept Bedriftsteamet er på jobb med økonomiske rapporter Lenker Global Hyperlink søkemotoroptimalisering og en bærbar datamaskin

Har du noen gang lurt på hvorfor noen nettsteder tiltrekke organisk trafikk uten problemer mens andre går ubemerket hen i det enorme digitale landskapet? Hemmeligheten ligger ofte i de små detaljene, og en avgjørende detalj er bilde-SEO.

Det er riktig! Optimalisering av bildene dine for søkemotorer kan i stor grad forbedre nettstedets synlighet og forbedre brukeropplevelsen.

Men hvordan starter du denne reisen med bildeoptimalisering? La oss utforske videre og avdekke hemmelighetene til bilde-SEO!

Dekoding av bilde SEO

Når vi navigerer gjennom det digitale landskapet, er det avgjørende å forstå at bilder sier mye, og når de er optimalisert på riktig måte, kan de øke nettstedets SEO-ytelse betydelig.

Kunsten å velge riktig bildefilformat

Akkurat som en skreddersydd dress passer bedre enn en generisk, velge riktig bildefilformat kan forbedre nettstedets ytelse betraktelig. JPEG, PNG, GIF og WebP har hver sine styrker og svakheter.

Men hvilket format bør du bruke? Svaret avhenger av hvilken type bilde du har.

For eksempel, JPEG er flott for fotografier, mens PNG er perfekt for bilder med tekst eller skarpe linjer. WebPutviklet av Google, gir utmerket komprimering og kvalitet, noe som gjør det til et lovende valg for SEO.

La oss bryte det ned ytterligere.

JPEG er best for komplekse bilder som fotografier, der et lite tap i kvalitet er akseptabelt. PNG støtter tapsfri kompresjon, som bevarer bildekvaliteten, noe som gjør den ideell for bilder med tekst, logoer eller ikoner. GIF er det valgte formatet for animasjoner.

WebP kombinerer fordelene med disse formatene, og tilbyr komprimerte bilder av høy kvalitet egnet for nettet.

Vitenskapen om å komprimere bilder for raske lastetider

Har du noen gang forlatt et nettsted fordi bildene tok evigheter å laste? Du er ikke alene. Sakte lastende bilder kan føre til høye fluktfrekvenser og påvirke SEO negativt. Det er hvor bildekomprimering kommer inn.

Ved å redusere filstørrelsen uten å ofre kvaliteten, kan du forbedre sideinnlastingstidene og forbedre kundeopplevelsen.

Men hvordan komprimerer du et bilde? La oss bruke TinyPNG som et eksempel.

Bare besøk TinyPNG-nettstedet, last opp bildet ditt og la verktøyet virke magien. Den bruker intelligente tapskompresjonsteknikker for å redusere filstørrelsen på PNG- eller JPEG-filene dine samtidig som kvaliteten opprettholdes. Når komprimeringen er fullført, last ned bildet og bruk det på nettstedet ditt. Så enkelt er det!

Nødvendigheten av å optimalisere bildestørrelser for varierte enheter og skjermoppløsninger

I dagens digitale tidsalder, hvor folk får tilgang til internett gjennom ulike enheter, er optimalisering av bildestørrelser ikke lenger en luksus, men en nødvendighet. Et bilde som ser fantastisk ut på et skrivebord, vises kanskje ikke godt på en mobilenhet.

Så hvordan kan du sikre din bilder ser fantastiske ut på alle enheter? Løsningen ligger i responsiv design.

Ved å utnytte CSS-kommandoerkan du få bildene dine til å tilpasse seg forskjellige skjermstørrelser, og levere en sømløs brukeropplevelse på alle enheter.

For eksempel kan du bruke CSS «maks bredde”-egenskapen for å sikre at bilder aldri overskrider størrelsen på den overordnede beholderen. Dette betyr at når brukere ser på nettstedet ditt på mindre enheter, vil bildene automatisk justeres for å passe til skjermen.

Dette forbedrer ikke bare kundeopplevelsen, men forbedrer også nettstedets SEO siden Google vurderer mobilvennlighet som rangeringsfaktor.

Effekten av beskrivende filnavn og Alt-tagger på bilde-SEO

Tenk deg å søke etter en bok i et bibliotek der alle bøkene er merket som «Bok 1«, «Bok 2» og så videre. Frustrerende, ikke sant? Det er akkurat slik søkemotorer føles når de kommer over bilder med generiske filnavn.

Ved å tilpasse bildefilnavnene dine med beskrivende og relevante søkeordkan du hjelpe søkemotorer med å forstå innholdet i bildet ditt og forbedre SEO for bilder.

Alt-tagger spiller også en avgjørende rolle ved å gi tekstlig kontekst til søkemotorer, og hjelper dem med å forstå bildets relevans for siden.

La oss ta eksemplet med en bakerieier som laster opp et bilde av en sjokoladekake. I stedet for å navngi bildet «IMG_1234.jpg«, det er bedre å navngi det»sjokolade-kake-bakeri-navn.jpg«.

Denne enkle justeringen hjelper ikke bare søkemotorer med å forstå bildets motiv, men øker også sannsynligheten for å vises i bildesøkeresultater for de spesifikke søkeordene.

Verdien av å legge til relevante bildetekster og kontekstuell informasjon til bilder

Har du noen gang sett på et bilde og lurt på hva det representerer? Bildetekster kan tilby det sårt tiltrengt kontekst.

Ved å legge til relevante bildetekster forbedrer du ikke bare brukerforståelsen, men gir også tilleggsinnhold som søkemotorer kan indeksere, og øker bilde-SEO.

Det er imidlertid viktig å holde bildetekster kortfattede og relevante.

Hvis du for eksempel har lastet opp et bilde av et produkt du selger, kan bildeteksten inkludere produktnavnet, nøkkelfunksjonene og til og med prisen. Dette gir verdifull informasjon til brukerne og gir søkemotorer mer kontekst om bildet.

Avduking av de beste fremgangsmåtene for bilde-SEO

La oss nå utforske de mest effektive strategiene for å optimalisere bildene dine, øke nettstedets synlighet og forbedre kundeopplevelsen.

Forviklingene ved å utføre søkeordundersøkelser for bildeoptimalisering

Ved å innlemme relevante søkeord i bildefilnavnene dine, alternativ tekst og bildetekster, kan du forbedre bilde-SEO betraktelig og øke synligheten i søkeresultatene.

Å identifisere og bruke de riktige søkeordene gjør det mulig snakker språket til målgruppen dinnoe som gjør det lettere for dem å oppdage bildene dine.

Verktøy som Google Keyword Planner eller SEMrush kan være verdifulle allierte i dette oppdraget, og hjelpe deg med å avdekke søkeordene som publikum sannsynligvis vil bruke. Hvis du for eksempel er en reiseblogger, kan disse verktøyene avsløre populære søkeord folk søker etter når de leter etter reisemål du har omtalt i bloggen din.

Tips for å utføre søkeordundersøkelser for bilde-SEO

 • Forstå målgruppen din: Identifiser målgruppen din og begrepene de kan bruke for å søke etter innholdet ditt.
 • Analyser konkurrenter: Se på søkeordene dine konkurrenter bruker for bildene sine. Dette kan inspirere deg og avdekke potensielle søkeordmuligheter.
 • Vurder søkeord med lang hale: Fokuser på lengre, mer spesifikke søkeordsetninger som besøkende sannsynligvis vil bruke når de er nærmere et kjøp eller når de bruker talesøk.
 • Optimaliser for lokal SEO: Hvis bedriften din har en lokal tilstedeværelse, inkluderer du stedsspesifikke søkeord.
 • Hold deg oppdatert: Trender og populære søkeord kan endre seg over tid. Oppdater søkeordundersøkelsen regelmessig for å holde deg relevant.
 • Bruk nøkkelord naturlig: Inkluder nøkkelord i bildefilnavnene, bildeteksten og bildetekstene på en måte som føles naturlig og gir mening for leseren.
 • Overvåk suksess: Spor ytelsen til bildene dine ved hjelp av verktøy som Google Analytics. Dette hjelper deg med å vurdere effektiviteten til de valgte søkeordene og foreta justeringer etter behov.

Fordelene ved å bruke beskrivende og søkeordrik alternativ tekst

Alt tekst er et kraftig verktøy som tjener to formål: (1) å forbedre tilgjengeligheten for synshemmede brukere og (2) hjelpe søkemotorer med å forstå bildene dine.

Bruk av beskrivende og nøkkelordrik bildetekst har en stor innvirkning på bilde-SEO. Den fungerer som en bygge bro mellom bildene dine og søkemotorenesom hjelper dem med å forstå konteksten og relevansen til bildene dine, noe som fører til forbedret synlighet i søkeresultatene.

I tillegg gir den alternative teksten en tekstuell beskrivelse for synshemmede brukere som stoler på skjermlesere, noe som gjør innholdet ditt mer tilgjengelig. Det er imidlertid viktig å opprettholde en balanse og unngå overdreven bruk av søkeord, noe som kan resultere i straffer fra søkemotorer.

La oss vurdere et eksempel. Anta at du har et bilde av Eiffeltårnet ved solnedgang. En godt utformet tekst kan være «Eiffeltårnet ved solnedgang med en levende rosa og oransje himmel.» Denne beskrivelsen skaper ikke bare et levende bilde for synshemmede brukere, men inneholder også relevante søkeord for bedre søkesynlighet.

Verktøy som Yoast SEO kan hjelpe deg med å lage effektiv tekst ved å gi forslag og se etter søkeordbruk.

Tips for bruk av beskrivende og søkeordrik alternativ tekst

 1. Bruk søkeord med omtanke: Inkluder relevante søkeord i bildeteksten, men unngå å overbelaste den. Nøkkelordene skal flyte naturlig innenfor beskrivelsen.
 2. Hold det kortfattet: Sikt etter kortfattet, men beskrivende alternativ tekst, vanligvis under 125 tegn.
 3. Vurder funksjonelle bilder: Hvis et bilde tjener en funksjon (for eksempel søkeknapp), beskriv funksjonen i bildeteksten, ikke bare bildet.
 4. Unngå redundans: Hopp over setninger som «bilde av» eller «bilde av» ettersom skjermlesere allerede kunngjør bildet.
 5. Longdesc for komplekse bilder: For komplekse bilder som trenger en lengre beskrivelse, bruk longdesc-attributtet for å koble til en mer detaljert beskrivelse.
 6. Test bildeteksten din: Bruk en skjermleser til å teste bildeteksten din og sikre en god opplevelse for synshemmede brukere.
 7. Oppdater alt-tekst regelmessig: Som andre SEO-praksiser, gjennomgå og oppdater den alternative teksten med jevne mellomrom for å holde den relevant og effektiv.

bilde alt tekst

Viktigheten av riktig formatering og strukturering av bildemetadata

Bilde metadata fungerer som viktig informasjon for bildene dine, og fungerer som deres DNA. Den inkluderer filnavnet, bildeteksten og bildetekstene, og hjelper søkemotorer med å forstå bildets innhold og kontekst.

Riktig strukturering og formatering av bildemetadata har en dyp innvirkning på bilde-SEO. Det er som å gi en oversiktlig kart som veileder søkemotorer for bedre å forstå bildet ditt. Denne forståelsen kan i stor grad forbedre bildets synlighet i søkeresultatene.

Det handler imidlertid ikke bare om å inkludere metadata; det handler om å sikre at metadataene er godt strukturert og formatert. Dette innebærer bruk beskrivende filnavnlage SEO-vennlig alt-tekst, og inkludere relevante bildetekster.

Husk at metadataene dine skal fungere som en kortfattet og omfattende veiledning for søkemotorer for å tolke bildet ditt.

La oss vurdere et eksempel. Hvis du har lastet opp et bilde av en håndlaget skinnveske for salg, kan du gi filen navnet «håndlaget-lærveske-merkenavn.jpg” for raskt å formidle bildeinnholdet. Teksten kan være «Håndlaget brun skinnveske med messingspenner» for en mer detaljert beskrivelse.

Bildeteksten kan gi ytterligere detaljer som «Håndlaget brun skinnveske, perfekt for daglig bruk, tilgjengelig for $99«. Verktøy som Adobe Bridge eller Exif Pilot kan hjelpe deg med å administrere og redigere bildemetadataene dine, og sikre at de er godt strukturert og formatert.

Tips for riktig strukturering og formatering av bildemetadata

 1. Bruk relevante søkeord: Inkluder relevante søkeord i metadataene dine, men unngå overdreven søkeordbruk.
 2. Hold det kortfattet: Mens de er beskrivende, sørg for at metadataene dine forblir konsise. Lange filnavn, alternativ tekst eller bildetekster kan være overveldende.
 3. Bindestreker i filnavn: Skill ordene i filnavnene dine ved å bruke bindestreker for bedre lesbarhet.
 4. Små bokstaver i filnavn: Bruk små bokstaver for å unngå potensielle problemer med nettadresser som skiller mellom store og små bokstaver.
 5. Unngå spesialtegn: Hold deg til alfanumeriske tegn og bindestreker i filnavnene dine for å forhindre kompatibilitetsproblemer.
 6. Oppdater metadata når du gjør bildeoppdateringer: Når du oppdaterer et bilde, husk å oppdatere dets metadata også for å opprettholde relevansen.

Kraften ved å implementere skjemamarkering for bilder

Skjemamarkering, en type mikrodatafungerer som et spesielt kodespråk som kommuniserer detaljert informasjon om bildene dine til søkemotorer.

Ved å implementere skjemamarkering kan du forbedre hvordan bildene dine vises på søkemotorresultatsider (SERP), potensielt øke klikkfrekvensen og øke SEO for bilde.

Implementering av skjemamarkering for bilder har en betydelig innvirkning på bilde-SEO. Det er som å gi søkemotorer et backstage-pass for å forstå bildene dine bedre. Denne tilleggsinformasjonen forbedrer presentasjonen av bildene dine i SERP-er, noe som gjør dem mer engasjerende og informative for brukerne.

Skjemamarkering kan for eksempel gi detaljer om bildeskaperen, lisensieringsinformasjon eller det avbildede stedet. Dette kan resultere i rike bilderesultaternoe som fører til høyere klikkfrekvens og økt nettstedtrafikk.

La oss vurdere et eksempel. Hvis du er fotograf og har lastet opp et soloppgangsbilde av Grand Canyon, kan du bruke skjemaoppmerking for å dele informasjon om deg selv som bildeskaper, tilgjengelighet for lisensiering og plasseringen av Grand Canyon.

Verktøy som Googles Structured Data Markup Helper kan forenkle denne prosessen ved å visuelt hjelpe deg med å merke nettsideelementer og generere riktig oppmerkingsformat, for eksempel JSON-LD eller Microdata.

Tips for implementering av skjemamarkering for bilder

 1. Forstå det grunnleggende: Gjør deg kjent med det grunnleggende om skjemamarkering og fordelene for bilde-SEO.
 2. Bruk relevant markering: Velg riktig merketype, for eksempel produkt, oppskrift eller artikkelskjema, basert på bildets kontekst.
 3. Bruk verktøy for forenkling: Dra nytte av verktøy som Googles Structured Data Markup Helper for å forenkle prosessen med å implementere skjemamarkering.
 4. Test din markering: Bruk Googles testverktøy for strukturerte data for å sikre riktig implementering av skjemaoppmerkingen.
 5. Hold deg informert: Hold deg oppdatert med den siste utviklingen av skjemamarkering for å utnytte dets fulle potensiale.
 6. Kombiner med andre beste fremgangsmåter for SEO: Husk at skjemamarkering utfyller annen SEO-praksis, for eksempel bruk av beskrivende filnavn og alternativ tekst.

Den delikate balansen mellom optimalisering av bildefilstørrelse og -kvalitet for web

Optimalisering av bilde filstørrelse og kvalitet for nettet er en hårfin balanse. Det handler om å finne det søte stedet der bildene dine ser bra ut uten å bremse nettstedet ditt.

Effekten av å optimalisere bildestørrelse og -kvalitet for nettet på bilde-SEO er betydelig. Det er som en tightrope-handling der du sjonglerer med to avgjørende faktorer. Bilder av høy kvalitet forbedre brukeropplevelsennoe som gjør nettstedet ditt visuelt tiltalende.

Imidlertid kan store filstørrelser føre til langsomme lastetider, frustrerende brukere og skade SEO. Omvendt kan mindre filstørrelser forbedre innlastingstiden, men kan kompromittere bildekvaliteten. Nøkkelen er å finne den rette balansenopprettholde god bildekvalitet samtidig som du sikrer optimal nettsideytelse.

Verktøy som Adobe Photoshop eller online bildekompressorer kan hjelpe deg med å oppnå denne balansen. For eksempel Adobe Photoshops «Lagre for web”-funksjonen lar deg optimalisere bildene dine spesifikt for nettet. Den lar deg justere bildekvalitet og størrelse, og finne den perfekte kombinasjonen.

Online bildekompressorer som TinyPNG eller CompressJPEG kan også være verdifulle for å redusere størrelsen uten å ofre for mye kvalitet. Husk at selv om kvalitet er viktig, kan et nettsted som laster sakte, skade kundeopplevelsen og SEO.

Tips for optimalisering av bildefilstørrelse og kvalitet for nettet

 1. Forstå viktigheten: Gjenkjenne rollen som bildefilstørrelse og -kvalitet i brukeropplevelse og SEO.
 2. Velg riktig format: Velg bildeformatet som passer best for dine behov (JPEG, PNG, GIF, WebP).
 3. Komprimer bildene dine: Reduser størrelsen uten å gå på bekostning av kvaliteten gjennom bildekomprimering.
 4. Vurder responsive bilder: Sørg for at bildene dine tilpasser seg forskjellige skjermstørrelser for en sømløs kundeopplevelse.
 5. Test bildene dine: Vurder hvordan bildene dine påvirker nettstedets lastetid ved hjelp av verktøy som Googles PageSpeed ​​Insights.
 6. Ikke glem andre beste fremgangsmåter for SEO: Husk å bruke beskrivende filnavn og bildetekst for bedre bilde-SEO.

Teknikker for visuell søkeoptimalisering

1. Rollen til bildenettkart i bedre indeksering

Tenk på et bildesidekart som en veiledning for det leder søkemotorer til bildene dine. Ved å gi informasjon om bildene på nettstedet ditt, for eksempel deres plassering og andre relevante detaljer, hjelper et bildenettkart søkemotorer med å oppdage og indeksere bildene dine, og dermed forbedre SEO-en din for bilder.

Å lage et bildesidekart kan virke skremmende, men det er enklere enn du tror. Hvis du bruker et CMS som WordPress, er det tilgjengelige plugins som automatisk kan generere et nettstedskart for deg.

Hvis du foretrekker å opprette en manuelt, kan du følge Googles retningslinjer for å sikre at du inkluderer all nødvendig informasjon.

2. Fordelene ved å utnytte bildefokuserte innholdsleveringsnettverk (CDN)

CDN-er kan forbedre din nettsidens lastehastighet ved å lagre kopier av bildene dine på servere over hele verden.

Når en bruker besøker nettstedet ditt, hentes bildene fra serveren nærmest deres plassering, noe som resulterer i raskere lastetider. Dette forbedrer brukeropplevelsen og bidrar til bedre SEO.

Implementering av et CDN kan høres komplisert ut, men det er brukervennlige CDN-tjenester tilgjengelig, for eksempel Cloudflare eller Amazon CloudFront.

Disse tjenestene kan hjelpe deg med å sette opp et CDN for nettstedet ditt, veilede deg gjennom prosessen og hjelpe deg med å forbedre nettstedets ytelse og SEO.

3. Forbedre bildeinnlastingstider med lat innlasting og responsiv design

Lazy loading er en teknikk som laster inn bilder kun når de kommer inn i brukerens visning, noe som forbedrer den første lastetiden til nettstedet ditt betraktelig. Dette forbedrer kundeopplevelsen og SEO.

På samme måte, responsiv utforming sikrer at bildene dine vises godt på alle enheter, noe som forbedrer brukeropplevelsen ytterligere. Å implementere lat lasting kan være like enkelt som å legge til noen få linjer med JavaScript på nettstedet ditt, eller du kan bruke en plugin hvis du bruker et CMS som WordPress.

For responsiv design kan du bruke CSS-kommandoer for å sikre at bildene dine tilpasser seg forskjellige skjermstørrelser.

4. Optimalisering av miniatyrbilder for forbedret brukeropplevelse

Miniatyrbilder spiller en avgjørende rolle for å forbedre kundeopplevelsen ved å tilby en forhåndsvisning av bildet. Imidlertid må de også være optimalisert for SEO. Dette innebærer å bruke beskrivende filnavn, dvs. skrive tekst SEO-vennligog optimalisere bildestørrelsen.

For eksempel, hvis du har en nettsted for e-handelkan produktminiatyrbildene inkludere produktnavnet i filnavnet, gi en detaljert beskrivelse i bildeteksten og komprimeres for å sikre raske lastetider.

5. Bruke strukturerte data for visuelle søkefunksjoner

Strukturerte data kan øke din bilde SEO ved å gi søkemotorer mer informasjon om bildene dine. Dette kan inkludere detaljer som bildeskaperen, datoen det ble tatt og annen relevant informasjon.

Ved å bruke strukturerte data har bildene dine større sjanse for å vises i visuelle søkefunksjoner, og potensielt føre mer trafikk til nettstedet ditt.

For eksempel bruker Googles Image License Metadata-program strukturerte data for å vise lisensieringsinformasjon for bilder. Ved å oppgi denne informasjonen kan du øke sannsynligheten for at bildene dine vises i disse forbedrede søkeresultatene, noe som fører til mer trafikk til nettstedet ditt.

Måling og overvåking av bilde-SEO

A. Hvordan spore bildeytelsesmålinger gjennom Google Analytics

Google Analytics gir verdifull innsikt i ytelsen til bildene dine. Den gir informasjon som antall brukerklikk på bildene dine og tiden de bruker på nettstedet ditt.

Ved å analysere disse beregningene kan du identifisere områder for forbedring og ta informerte beslutninger basert på data.

Du kan for eksempel sette opp en hendelse i Google Analytics for å spore bildeklikk. Dette hjelper deg med å forstå hvilke bilder som genererer mest engasjement, og gir deg innsikt i hvilke typer bilder som appellerer til publikum.

B. Fordelene ved å bruke bildespesifikke SEO-verktøy og plugins

SEO-verktøy og plugins kan gjøre bildeoptimalisering for SEO enklere. De hjelper til med å komprimere bilder, skrive SEO-vennlig alt-tekst, og mer. Populære alternativer inkluderer Yoast SEO, SEMrush og Ahrefs.

For eksempel gir Yoast SEO funksjoner som hjelper deg med å skrive SEO-vennlig tekst og metabeskrivelser for bildene dine.

SEMrush tilbyr også et SEO-revisjonsverktøy som identifiserer bilder uten bildetekst, og sikrer at alle bildene dine er fullt optimaliserte.

C. Prosessen med å analysere bildesøkrangeringer og -visninger

Overvåker din bildesøkrangeringer og visninger gir regelmessig verdifull innsikt i effektiviteten til din SEO-strategi for bilder.

Hvis bildene dine rangerer godt og genererer et høyt antall visninger, er strategien din sannsynligvis vellykket. Ellers kan det være nødvendig å gjennomgå tilnærmingen din og gjøre justeringer etter behov.

For eksempel gir Google Search Console en ‘Søk i Analytics‘ rapport som viser hvor ofte nettstedet ditt vises i Googles søkeresultater.

Ved å filtrere denne rapporten for å fokusere på bildesøkeresultater, kan du få en forståelse av hvordan bildene dine presterer i søk.

D. Viktigheten av å overvåke brukerengasjement med bilder på nettsider

Beregninger for brukerengasjement, som klikkfrekvens og tid brukt på en side, gir verdifull innsikt i effektiviteten til bildene dine. Når brukere engasjerer seg i bildene dine, indikerer det at de finner dem verdifull og relevant. Hvis engasjementet er lavt, er det på tide å revurdere SEO-strategien for bilder.

For eksempel kan varmekartverktøy som Crazy Egg visuelt vise brukerklikkmønstre på siden din, og gi innsikt i hvordan brukere samhandler med bildene dine.

E. Foreta datadrevne optimaliseringer basert på bilde SEO-innsikt

Data er avgjørende for effektiv SEO. Ved å analysere ytelsesberegninger og brukerengasjementdata kan du ta informerte beslutninger om din SEO-strategi for bilder.

Husk at SEO er en pågående prosess med testing, læring og optimalisering.

For eksempel, hvis dataene dine indikerer at bilder med en bestemt type alternativ tekst gir bedre resultater, kan du velge å bruke den teksten oftere. Hvis du oppdager at større bilder senker nedlastingstiden for siden din, kan du prioritere å komprimere bildene ytterligere.

brukeropplevelse på nettstedet

Siste tanker | Se for deg SEO-suksessen din

Mestring av bilde-SEO er en kunst som kan forbedre nettstedets synlighet og kundeopplevelse betydelig.

Fra optimalisering av filstørrelser og kvalitet til implementering av skjemamarkering, spiller hver strategi en avgjørende rolle for å gjøre bildene dine mer søkemotorvennlige.

Husk at et bilde sier mer enn tusen ord, men bare hvis det er optimalisert for nettet.

Så ta kontakt med en SEO-ekspert i dag! Begynn å implementere disse bilde-SEO-strategiene i dag, og se hvordan nettsidene dine klatrer i rekkene i visuelle søkeresultater.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen